torek, 17. maj 2016

SUHO UMIVANJE LAS















Mastni lasje? Ni časa za umivanje las? Imam rešitev za vas in vaš las; to je UPORABA SUHEGA ŠAMPONA ali tako imenovano SUHO UMIVANJE LAS.

  • Kdaj uporabljamo suhi šampon?
Uporabljamo ga le v ekstremnih pogojih: nujen sestanek, podaljšanje ne umivanja las(ko bi si jih morali umiti lahko z nanosom podaljšate za dan ali dva),...

  • Za kaj se uporablja suho umivanje las?
Uporablja se površinsko razmastitev las. Namreč puder vsrka maščobo samo z las, lasišče pa ni očiščeno in je zato odlična hranilna podlaga za bakterije.

  • Uporaba suhega šampona!
  1. nanesemo ga na lase
  2. po kratkem času delovanja ga s ščetkanjem odstranimo z las
  • OPOMBE!
Na temnih laseh je po suhem umivanju las zaradi preostanka pudra videz sivih las.


  • ZNAMKE!!!!!!!



AVON


Vpije olje, ustvari volumen in osveži lase med šamponiranjem. Cena se giba okoli 3€.







SWIS O PAR FROTEE
Pri suhem šamponu Frotee se je potrebno ravnati po načelu ˝ne sodi knjige po platnicah˝, saj njegova embalaža sicer ni najbolj privlačna. Frotee lase dobro očisti in jih osveži za približno 70%. Enako kot drugi suhi šamponi tudi Frotee lase sprva obarva belo, kar se nato odstrani z brisačo. Dobra stran šampona je, da po ramenih, hrbtu ali brisači ne pušča nobenih belih delčkov in se osredotoča le na cilj pršenja, na lase. Sicer ima neprijeten oziroma medicinski vonj, ki kasneje izgine. Njegovi učinki trajajo le 1 dan, ki pa lase poleg čiščenja tudi osvetli. Uporabljaj ga v zmerni količini, saj bi pretirana količina utegnila ob dotiku las pustiti bele sledi tudi na prstih ali oblekah, nato pa ga dobro odstraniš z brisačo ali pa ga enostavno razčešeš z gostim glavnikom. Primerno za svetle lase. Cena se giba okoli 4€.


SYOSS SUHI ŠAMPON
Privlačna embalaža, ki prijetno osveži, odišavi in zelo temeljito očisti mastne lase, ki jim doda volumen. Edina težava pa je pretirano osipanje belih delcev, ki pa jih najverjetneje dobiš poleg las tudi na hrbet in ramena, vendar pa jih samo z 1 potegom brisače odstraniš, tudi z las. Primerno za vse barve las. Cena se giba okoli 4€.


RENE FURTERER NATURIA
Primerno za oranžne odtenke las. Po uporabi so lasje čisti, osveženi in imajo ogromen volumen. Cena se giba okoli 12€.










TIGI ROCKAHOLIC DIRTY SECRET
Ima prijeten vonj po citrusih. Bele sledi lahko z las enostavno otreseš s prsti ali z glavnikom, večji učinek pa bo, če jih odstraniš z drgnjenjem z brisačo. Lasje so osveženi, dišeči in z ogromno volumna. Primerno za vse vrste las. Cena se giba okoli 12€.




BALEA TREND IT UP
Lasem poudari volumen, moč, svež vonj in malce jih posvetli. Primerno za vsak las. cena se giba okoli 2€.













Ni komentarjev:

Objavite komentar