petek, 29. april 2016

VPRAŠANJA uporabnikov in obiskovalcev



  • Kako si naj oblikujem pričesko, če imam diamantno obliko obraza?
Pri diamantni obliki obraza: zakrijemo ličnice, ob straneh zakrijemo čelo, v liniji čeljusti mora biti oblikovan določen volumen in dolžina las vsaj do brade in dlje.


  • Imam zelo mastne lase. Kakšno masko mi kaj priporočaš?
Potrebuješ rumenjak, polovico limone in regenerator. Ogrneš se z ogrinjalom ali staro brisačo. Zmešaš potrebne sestavine. S čopičem naneseš masko 2 centimetra od lasišča. Čas delovanja je pol ure. Po pretečenem času delovanja si lase umiješ po naslednjem postopku: spereš lase, jih umiješ s šamponom(temeljito), naneseš regenerator(na konice), razčešeš,ponovno temeljito spereš in lase posušiš.


  • Imam zelo mastne lase in po vrhu vsega še prhljaj. Priporočaš kakšno dobro masko za lase?
Za masko proti mastnim lasem potrebuješ 1 jajce in 50 gramov jogurta. Masko naneseš na čiste lase. Pustiš delovati 30 minut, nato pa masko spereš s toplo vodo.

Za masko proti prhljaju potrebuješ oljčno olje in svežo ingverjevo korenino. Zmešaš oljčno olje in svežo ingverjevo korenino ter mešanico vtreš v lasišče pred umivanjem las.



  • Na kakšen način lahko pridem do bolj žive barve las, če se barvam sama doma?
Do bolj žive barve lahko prideš na način, da si daš večji koncentrat razvijalca, ali pa, da si bolj dolgo pustiš barvo na laseh.


  • Kaj meniš o barvah Respect?
Priporočam barvo, saj dobro prekrije sive lase in imajo pester izbor odtenkov. Barvo se lepo prime in se ne spira. Vsebuje amoniak in naravne izvlečke. Barve Respect naredijo tudi mehke in voljne lase.


  • Katere vlažilne kreme priporočaš za pod puder?
Priporočam Soleo. Saj ti bo puder lepo dol šel in tudi puder se lepše maže. Je primerna za vse tipe kože. Krema Solea je mastna krema.


  • Kaj lahko storim proti razcepljenim konicam na laseh?
Lahko si pomagaš tako, da si na konice vsak večer naneseš malo olja, izogibanje likanju las in izogibanje sušenju las na preveliki temperaturi s sušilnikom za lase.

  • Katero olje za lase priporočaš?
Priporočam Arganovo olje za lase.

  • Kaj meniš o Uniq one? Ali je v redu to za lase?
Izdelki Uniq one so zelo v redu za lase. Priporočam uporabo teh izdelkov.  Proizvodi Uniq one:
maska, ki se ne izpere z desetimi pravimi učinki; vsebuje vse, kar potrebuje vaš las(UČINKI: popravi suhe in poškodovane lase, poveča sijaj in odpravi naelektrenost, toplotna zaščita las, gladki in svileni lasje, zaščita barve z UVE in UVB filtri, olajša razčesavanje in likanje, neverjetno razvozla lase, poveča obstojnost frizure, preprečuje cepljenje konic, poveča volumen)
negovalni šampon edini, ki ponuja 10 pravih učinkov za vaše lase; ker ne vsebuje sulfatov ga lahko uporabljamo prav vsak dan, ne da bi pri tem poškodovali lase; po uporabi bodo lasje čisti, gladki in popolnoma ubogljivi(UČINKI: nežno in temeljito očisti las, nudi izjemno nego, ščiti barvo las, naredi gladke in svilene lase, poveča sijaj, poveča volumen, naredi močnejše lase, ščiti pred visokimi temperaturami, obnavlja poškodovane lase, ne vsebuje sulfatov)
maska s kokosom ki se ne izpere z desetimi pravimi učinki; vsebuje vse, kar potrebuje vaš las(UČINKI: popravi suhe in poškodovane lase, poveča sijaj in odpravi naelektrenost, toplotna zaščita las, gladki in svileni lasje, zaščita barve z UVE in UVB filtri, olajša razčesavanje in likanje, neverjetno razvozla lase, poveča obstojnost frizure, preprečuje cepljenje konic, poveča volumen)

  • Kateri suhi šampon za lase priporočaš?
Priporočam suhi šampon od Avona. To je šampon za suho pranje las. Vpije olje. Uporablja se na suhih laseh. UPORABA: Popršite na korenine las z daljave približno 15-20 cm. Masirajte lase s prsti, pustite delovati 1-2 minuti in s krtačo oblikujte kot običajno.

  • Imam težave z mozolji na obrazu. Zanima me katero priporočaš?
Priporočam ti od Justa kremi tea tree in ognjičevo kremo ter kremo Solea. 

  • Pišeš o izdelkih Just in izdelkih Avon. Kje jih lahko naročim?
Za vse podrobnosti glede naročila in svetovanja glede izdelkov piši na email: erika.avon16@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar